(25.04.2019) GİDEN Öğrenci 2019-2020 Başvuru Sonuçları

07 Mayıs 2019 Salı

SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Not-1: Bazı üniversiteler sonuçları açıklamadığı için, tabloda isimlerinin karşısında “Değerlendirme Aşamasında” yazan öğrenciler, gitmek istedikleri üniversitelerin Farabi Sayfalarından (Kabul/Red) sonuçlarını öğrenebilirler.

Not-2: Açıklanan sonuçlarda durumu “Yedek” olan öğrenciler, feragatlerden sonra tekrar değerlendirmeye alınacaktır. Bunun için Bilgilendirme Toplantısına gelmeleri gerekmektedir.

!!!ÖNEMLİ!!!

26 Nisan 2019 Cuma günü saat 15:00'da Eğitim Fakültesi Karadeniz Konferans Salonunda (Kantin karşısı) Bilgilendirilme Toplantısı yapılacaktır.

*Öğrencilerimizin tamamlaması gereken belgeleri 9 Mayıs 2019 tarihine kadar FARABİ ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kabul edilen öğrencilerin hazırlaması gereken evraklar:

Öğrenci Başvuru Formu(2 adet) ve 2 adet foto

Öğrenim Protokolü (Güz ve Bahar dönemleri için üçer-3 adet)

Öğrenci Bilgi Formu (2 adet)

Yükümlülük Sözleşmesi (1 adet)

Taahhütname (1 adet)

SGK Beyannamesi (1 adet)

Banka Hesap Numarası Bildirim Dilekçesi (1 adet)

*Başvurusundan Feragat etmek isteyen öğrenciler 9 Mayıs 2019 tarihine kadar FARABİ Ofisine "Feragat Dilekçesi" vermek zorundadır.

Fakülte/Bölüm Koordinatörleri Listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.